Liharuukku

Kuori ja hienonna sipuli.

Ruskista lihasuikaleet ja sipuli margariini-öljyseoksessa.

Sulata joukkoon tuorejuusto ja vesi.

Siirrä seos pataan ja hauduta uunissa 175 asteessa tunnin ajan.

Lisää kerma ja sekoita.

Anna hautua vielä 15min ajan.

Tarjoile perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 365 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)86g23kcal1.1g4.1g0.2g1.5g
Pirkka maustamaton naudanlihasuikale, pakkaus 400 g685g904kcal143.8g0g34.2g0g
Porsaanlihasuikale naturel (Pirkka), annos 400g685g1363kcal137g0g89g0g
Margariini, Pirkka4.3g31kcal0g0g3.4g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g4.3g39kcal0g0g4.3g0g
Suola, annos 3g8.6g0kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto, creme-bonjour, mustapippuri-tilli171g514kcal6.2g7.2g51.4g0g
Vesi514g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%343g548kcal9.2g9.2g51.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g6842kcal594.6g41g467.8g3g
Valittu annoskoko2500g3421kcal297.3g20.5g233.9g1.5g
Annoskoko puolitettuna1250g1711kcal148.7g10.3g117g0.8g
Arvot/100g100g137kcal11.9g0.8g9.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=355720