Kukkisgratiini, kevät-13

Kukkikset vuokaan.

Kuumenna kerma ja sulata sekaan juusto.

Mausta muskottipähkinällä, suolalla ja valkopippurilla.

Kippaa päälle.

Paista 200* vajaa tunti, kunnes kukkikset pehmeitä.

Gratiini onnistuu myös laiskemmalla tavalla: kukkiksen päälle suola ja mausteet, sitten juustoraaste ja lopuksi vain kippaat kerman päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g1391g236kcal26.4g29.2g2.8g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g618g2101kcal12.4g18.5g216.3g0g
Emmentaljuustoraaste (pss) (Rainbow), annos 175g491g1916kcal142.5g9.8g142.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g8508kcal362.6g115g723.2g0g
Valittu annoskoko2500g4254kcal181.3g57.5g361.6g0g
Annoskoko puolitettuna1250g2127kcal90.7g28.8g180.8g0g
Arvot/100g100g170kcal7.3g2.3g14.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=355931