Porkkanapiirakka

POHJA
Vaahdota 4 munaa ja 4dl sokeria.

Lisää 4dl porkkanaraastetta.

Sekoita 4,5dl vehnäjauhoa, 3tl leivinjauhetta, 1tl soodaa ja 4tl kanelia.

Lisää ne vuorotellen rasvan kanssa.

Paista 200 asteessa 15-20min.

KUORRUTUS
Vaahdota voi ja sulatejuusto.

Lisää tomusokeri ja vaniljasokeri.

Vatkaa kuohkeaksi.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 77 grammaa

Tuuriviili
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu313g394kcal34.4g0.9g28.2g0g
Sokeri 443g1800kcal0g443g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g509g142kcal3.1g30.3g1g12.7g
Vehnäjauho puolikarkea 382g1311kcal38.9g267.5g4.6g13.4g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen261g1878kcal0g0g208.7g0g
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g130g939kcal1.3g1.3g104.3g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g130g326kcal18.3g4.4g26.1g0g
Tomusokeri 1dl=60g326g1304kcal0g326g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g5.2g21kcal0g5.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g16231kcal192g2157.2g745.8g52.2g
Valittu annoskoko2500g8116kcal96g1078.6g372.9g26.1g
Annoskoko puolitettuna1250g4058kcal48g539.3g186.5g13.1g
Arvot/100g100g325kcal3.8g43.1g14.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=356081