Jauheliha-perunavuoka

400g naudan paistijauhelihaa
1 rkl öljyä
1 sipuli
5 perunaa
2 dl kuohukermaa
1-2 tl ruususuolaa
mustapippuria
(valkosipulin kynsi)

Leikkaa perunasta ohuita viipaleita.

Kuullota sipulit öljyssä ja ruskista jauheliha.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Lado vuokaan ohut kerros perunoita, joiden päälle ripottele ruususuolaa.

Päälle jauhelihakerros.

Tee perunasta ja jauhelihasta kerroksia mielesi mukaan.

Lopuksi kaada päälle purkki kuohukermaa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Natschku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g780g468kcal11.7g101.4g0.8g7g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1040g1726kcal197.5g0g104g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 520g1716kcal10.4g15.6g181.9g0g
Sipuli (kuorittu)130g35kcal1.7g6.2g0.3g2.2g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 13g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl13g117kcal0g0g13g0g
Mustapippuri 5.2g15kcal0.6g2g0.2g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g8151kcal443.8g250.4g600.4g21.2g
Valittu annoskoko2500g4076kcal221.9g125.2g300.2g10.6g
Annoskoko puolitettuna1250g2038kcal111g62.6g150.1g5.3g
Arvot/100g100g163kcal8.9g5g12g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=357793