Leivitetty kala karpille

Sekoita jauhetut mantelit ja seesaminsiemenet, mausta suolalla ja valkopippurilla.

Leikkaa kohmeiset kalat poikittain puoliksi.

Paketista tulee siis 8kpl ohuita kalalättyjä.

Sulata pannulla puolet voista.

Kasta kaloista puolet ensin munaan (vatkattuun) ja pyörittele sitten jauhoissa.

Paista kauniin ruskeaksi.

Sama lopuille kaloille.

Lopputulos maistui samalle kuin lapsena äitini paistelemat haukifileet, nams!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 139 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti x-tra1802g1441kcal306.3g18g18g0g
Voi 225g1634kcal2.7g0.9g183.1g0g
Mantelijauhe (hh ilman kuituja) (Mauste sallinen), annos 40g90g523kcal19.7g8.6g45.6g9.4g
Seesaminsiemen kuorineen gogreen, 100 g135g774kcal23.9g9.5g67g15.9g
Kananmuna kuoreton 248g353kcal31g0.7g25.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g9453kcal767.2g75.4g678.2g50.6g
Valittu annoskoko2500g4726kcal383.6g37.7g339.1g25.3g
Annoskoko puolitettuna1250g2363kcal191.8g18.9g169.6g12.7g
Arvot/100g100g189kcal15.3g1.5g13.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=358136