Karpalorahkakakku

500 g rahkaa
250 g Floravanilla
100 g karpaloita
50 g Hera80 jauhetta
5 liivatetta

Liota liivate kylmässä vedessä n. 10 min. Sekoita Vanilla kuohkeaksi lisää muut aineet vatkaten.

Purista liivatteet ja liota mehussa tai vedessä sileäksi, lisää rahkaseoksen joukkoon tasaisesti vatkaten.

Kaada vuokaan ja laita jääkaappiin n. 5h vähintään.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 905 grammaa

Rituliisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka Milbona1381g939kcal168.5g53.9g2.8g0g
Vaniljakastike (Flora vanilla 250ml)691g1312kcal31.1g110.5g82.9g0g
Karpalo, pakaste276g61kcal1.1g9.7g1.9g9.1g
Hera80, mansikka (Fast), annos 30g138g593kcal105g4.8g15.2g0g
Liivate 14g48kcal11.8g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5906kcal635g357.8g205.6g18.2g
Valittu annoskoko2500g2953kcal317.5g178.9g102.8g9.1g
Annoskoko puolitettuna1250g1477kcal158.8g89.5g51.4g4.6g
Arvot/100g100g118kcal12.7g7.2g4.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=358567