Tomaattinen jauheliha-sienikastike

Keitä tomattimurska kokoon.

Ruskista jauheliha pannulla voi-öljyseoksessa.

Lisää sekaan puhdistetut ja paloitellut herkkusienet, jatka ruskistamista.

Mausta liha-sieniseos musta-valkopippurilla ja chilillä sekä hyppysellisellä suolaa ja kaada seos tomaattimurskan sekaan.

Anna kiehua.

Suurusta kylmään vesitilkkaan lisätyillä vehnäjauhoilla.

Lisää Fond du chec ja hiukan ketsuppia sekä soijakastiketta.

Anna kiehua vähän aikaa.

Nautitaan esimerkiksi runsaskuituisen kokojyvä makaronin kanssa :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Piimar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria kevyt jauheliha (Atria), annos 400g785g1295kcal157g0g78.5g0g
Herkkusieni 432g69kcal9.1g1.3g1.4g6.5g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g981g343kcal15.7g67.7g1g13.7g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g110g99kcal3.3g3.8g7.7g0.8g
Voi, 1 tl, 5 g20g143kcal0.2g0.2g15.7g0g
Oliiviöljy 20g174kcal0g0g19.6g0g
Soijakastike 35g21kcal1.8g3.4g0g0g
Ketsuppi, Heinz79g81kcal0.7g18.9g0.1g0.9g
Vehnäjauho puolikarkea 39g135kcal4g27.5g0.5g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4719kcal383.6g245.6g249g46.6g
Valittu annoskoko2500g2360kcal191.8g122.8g124.5g23.3g
Annoskoko puolitettuna1250g1180kcal95.9g61.4g62.3g11.7g
Arvot/100g100g94kcal7.7g4.9g5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=358726