PAPRIKARISOTTO

Hienonna sipuli ja kuutioi paprikat pieniksi.

Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota riisi ja sipuli- ja valkosipulisilppu.

Lisää paprikapalat.

Lisää viinietikka, kiehuva vesi ja kasvisliemikuutiot.

Anna risoton poreilla 10-15 minuuttia.

Sekoita välillä.

Tarkista riisin kypsyys maistamalla.

Lisää kevytkerma ja anna seoksen kiehua vielä hetki.

Risotto on parhaimmillaan puuromaisena löysänä.

Lisää juustoraaste ja mausta ruoka limepippurirouheella ja tarvittaessa ripauksella suolaa/ lorauksella soijaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 395 grammaa

Kinkki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 237g70kcal2.2g10.7g0.9g4.5g
Paprika keltainen 237g72kcal2.2g12.1g0.5g4.7g
Sipuli 158g48kcal2g7.6g0.3g2.7g
Valkosipuli 48g51kcal3.7g7.7g0.3g1g
Oliiviöljy 48g420kcal0g0g47.5g0g
Riisi puuroutuva 396g1354kcal24g299.1g2.8g9.1g
Vesi949g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma 4% (Rainbow), annos 200g317g190kcal2.8g16.5g12.7g0.9g
Kasvisliemikuutio 32g96kcal3g4.3g7.4g0.5g
Parmesan, parmigiano reggiano (Parmareggio), annos 50g48g187kcal15.2g0g13.8g0g
Valkoviinietikka, condimento delicato bianco (Bertolli), annos 100g32g32kcal0g6.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5039kcal110.2g729.2g172.4g46.8g
Valittu annoskoko2500g2520kcal55.1g364.6g86.2g23.4g
Annoskoko puolitettuna1250g1260kcal27.6g182.3g43.1g11.7g
Arvot/100g100g101kcal2.2g14.6g3.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=358816