Suklaavaahto

Vatkaa valkuaiset vaahdoksi ja laita kylmään.

Sulata suklaa vei hauteessa ja lisää mango sose.

nostele vaahto varovasti suklaan kanssa sekaisin ja anna olla kylmässä ainakin 2 tuntia tai jopa seuraavaan päivään (kanamunan valkuaisia 6 kpl:Tta)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Diligo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 1014g429kcal99.4g4.1g1g0g
Tumma leivontasuklaa (Rainbow), annos 100g676g3649kcal67.6g243.2g250g0g
Semper mangoa soseena676g338kcal1.4g81.1g2g0g
Sokeri 135g549kcal0g135g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g9929kcal336.8g926.8g506g0g
Valittu annoskoko2500g4964kcal168.4g463.4g253g0g
Annoskoko puolitettuna1250g2482kcal84.2g231.7g126.5g0g
Arvot/100g100g199kcal6.7g18.5g10.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=359658