Vehnälese-jauhelihalaatikko

Ruskista jauheliha.

Sotke kaikki ainekset keskenään (lisää mausteita oman maun mukaan) ja kaada voideltuun uunivuokaan(itse käytän vuuan voiteluun rypsiöljyä).

Paista 200C n.45 minuuttia, tai kunnes seos on hyytynyt.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 157 grammaa

Anriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 1064g2356kcal186.2g0g180.9g0g
Vehnälese, Liperin mylly266g380kcal39.9g23.9g14.6g146.3g
Kananmuna kuoreton 439g626kcal54.9g1.3g45g0g
Kidneypapu, suolaliemessä678g746kcal52.9g122.1g3.4g54.3g
Rypsiöljy, X-tra, 5 g / 1tl53g442kcal0g0g53.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g9099kcal667.8g294.6g594.2g401.2g
Valittu annoskoko2500g4550kcal333.9g147.3g297.1g200.6g
Annoskoko puolitettuna1250g2275kcal167g73.7g148.6g100.3g
Arvot/100g100g182kcal13.4g5.9g11.9g8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=361540