Tonnikalacrepet

Letut: kaada 5 dl maitoa kulhoon, sekoita siihen kanamunat, vehnäjauho, voi (tai rypsiöly) ja suola.

Anna seistä n. puoli tuntia ja paista pannulla.

Täyte: Sekoita tonnikala, tuorejuusto, ruokakerma ja tuorejuusto, lisää hieman tilliä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Ts77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt1046g481kcal33.5g50.2g15.7g0g
Kananmuna 50g(kpl)209g264kcal23g0.6g18.8g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen21g151kcal0.2g0.2g16.7g0g
Suola, annos 3g6.3g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%209g335kcal5.6g5.6g31.4g0g
Tonnikala öljyssä 314g596kcal85.1g0g28.2g0g
Keso raejuusto (Arla), annos 100g209g146kcal23g5.2g3.1g0g
Tuorejuusto, creme-bonjour, mustapippuri-tilli209g628kcal7.5g8.8g62.8g0g
Tilli tuore4.2g1.1kcal0.2g0g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 272g933kcal27.7g190.4g3.3g9.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g7068kcal411.6g522g360g19.2g
Valittu annoskoko2500g3534kcal205.8g261g180g9.6g
Annoskoko puolitettuna1250g1767kcal102.9g130.5g90g4.8g
Arvot/100g100g141kcal8.2g10.4g7.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=361689