Raparperikiisseli

Mitat litroina

Kiisseli:
Raparperi 5dl
Vesi 1l
Sokeri 1dl

Suurus:
Vesi 1dl
Perunajauhot 6rkl

Valmistus:
Laita raparperinpalat, vesi ja sokeri kattilaan ja keitä hiljalleen noin 10 minuuttia.

Nosta kattila liedeltä.

Sekoita perunajauhot kylmään veteen.

Nosta kattila takaisin liedelle.

Kaada suurus ohuena nauhana koko ajan hyvin sekoittaen keitettyjen raparperinpalojen joukkoon.

Kun kiisseli pulpahtaa pari kertaa, se on valmista.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Einekseines
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 716g241kcal4.9g39.4g0.7g10g
Vesi1433g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 122g494kcal0g121.7g0g0g
Vesi143g0kcal0g0g0g0g
Perunajauho 1dl=70g86g288kcal0.1g70.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2047kcal10g463.2g1.4g20g
Valittu annoskoko2500g1024kcal5g231.6g0.7g10g
Annoskoko puolitettuna1250g512kcal2.5g115.8g0.4g5g
Arvot/100g100g41kcal0.2g9.3g0g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=361996