Jogurttinen uunilohi

Nosta kalafilee uunivuokaan nahkapuoli alaspäin.

Mausta sitruunamehulla, suolalla ja pippurilla.

Sekoita jogurtin joukkoon juustoraaste, tilli, ruohosipuli ja suola.

Levitä jogurtti-juustoseos kalan pinnalle.

Paista uunissa 200 asteessa noin 30-40 minuuttia.

Tarjoa uunilohi keitettyjen perunoiden ja kasvisten kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifileepalat (Findus)1276g1658kcal267.9g6.4g63.8g0g
Sitruunamehu, laimentamaton32g6.7kcal0.1g0.5g0g0g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 2.1g5.9kcal0.2g0.8g0.1g0.6g
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g425g549kcal17.9g21.7g42.5g0g
Juustoraaste emmental punaleima532g2073kcal154.1g0g159.4g0g
Tilli, tuore 159g48kcal5.9g1.4g1.3g3.3g
Ruohosipuli 64g14kcal0.9g1.1g0.4g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g8708kcal894g63.8g535g10.8g
Valittu annoskoko2500g4354kcal447g31.9g267.5g5.4g
Annoskoko puolitettuna1250g2177kcal223.5g16g133.8g2.7g
Arvot/100g100g174kcal17.9g1.3g10.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=363096