Bataatti-parsakaali-vuoka

Kuori ja pilko bataatti sopivan pieniksi kuutioiksi, samoin paprika ja mausta pippurilla (musta-/sitruunapippuri), parsakaalit nuput ja nesteeksi kookosmaito.

Mikrossa kuvun alla n. 10 min tai kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Sopii näin yksinään tai lisukkeeksi esimerkiksi ohuille broilerinfileille.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 1136g920kcal17.8g191.3g0.6g34.1g
Paprika, punainen455g117kcal4.1g20.9g1.8g9.1g
Parsakaali brokkoli 455g159kcal21g8.9g1.4g11.4g
Kara kookosmaito (Kara), annos 100g455g773kcal7.3g9.5g77.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3937kcal100.4g461.2g162.2g109.2g
Valittu annoskoko2500g1969kcal50.2g230.6g81.1g54.6g
Annoskoko puolitettuna1250g984kcal25.1g115.3g40.6g27.3g
Arvot/100g100g79kcal2g9.2g3.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=363462