Perinteinen Jauhelihakastike

Ruskista liha ja sipuli.

Lisää tomaattipyree ja jauhot ja jatka hetki ruskistamista.

Lisää vesi ja liemikuutio.

Hauduta miedolla lämmöllä 15min.

Mausta haluamillasi mausteilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Op8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sika-nauta jauheliha (Hk), annos 100g730g1971kcal127.8g0g160.6g0g
Sipuli 336g102kcal4.2g16.1g0.7g5.7g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g102g76kcal4.6g13.2g0.2g0g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g53g163kcal8.9g28.4g1.5g6.8g
Vesi, vesijohtovesi 1168g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g82g74kcal2.5g2.9g5.7g0.6g
Ekstra-neitsyt-oliiviöljy (Pirkka), annos 5g29g263kcal0g0g29.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5296kcal296g121.2g395.8g26.2g
Valittu annoskoko2500g2648kcal148g60.6g197.9g13.1g
Annoskoko puolitettuna1250g1324kcal74g30.3g99g6.6g
Arvot/100g100g106kcal5.9g2.4g7.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=364390