Saksanpähkinäkakkupohja

Pähkinät hienoksi tehosekoittimella, muuta ainekset sekaan ja massaksi.

Työstä ja laita jääkaappiin

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 29 grammaa

Anttut
AineksetMääräEnergiaPHRK
Taateli Medjool, kivetön, annos 24g655g1816kcal11.9g491.4g1g43.9g
Saksanpähkinä 1457g9907kcal214.1g48.1g949.8g231.6g
Kookoshiutale 255g1684kcal20.7g16.3g164.5g41.5g
Hunaja 109g361kcal0.5g88.3g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g15g53kcal0.5g11.6g0.5g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 10g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g27641kcal495.4g1311.4g2231.6g634g
Valittu annoskoko2500g13821kcal247.7g655.7g1115.8g317g
Annoskoko puolitettuna1250g6910kcal123.9g327.9g557.9g158.5g
Arvot/100g100g553kcal9.9g26.2g44.6g12.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=364742