Jauhelihakastike (Karpin ABC)

Silppua sipuli (1 kpl), valkosipulin kynnet (2 kpl), ja paprika (0,5 kpl).

Kuullota niitä pannulla voiöljyseoksessa.

Lisää jauheliha ja ruskista se.
Kaada joukkoon tomaattimurska, tomaattipuree (2 rkl), viinietikka (1 rkl) ja soijakastike (1-2 rkl).

Anna porista hiljalleen, kunnes kastike saostuu.

Tarkista mausteet.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 527 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%950g1614kcal189.9g0g95g0g
Oliiviöljy 33g294kcal0g0g33.2g0g
Voi 33g241kcal0.4g0.1g27g0g
Sipuli 131g40kcal1.6g6.3g0.3g2.2g
Valkosipuli 17g18kcal1.3g2.7g0.1g0.3g
Paprika punainen 202g59kcal1.9g9.1g0.8g3.8g
Tomaattimurska 950g279kcal5.3g50.3g1.9g18g
Tomaattisose tomaattipyree 71g54kcal3.2g9.2g0.1g0.7g
Soijakastike 86g52kcal4.4g8.1g0.1g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g12g13kcal0.1g2.7g0g0g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 4.7g13kcal0.5g1.8g0.2g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5355kcal417.2g180.6g317.4g52.6g
Valittu annoskoko2500g2678kcal208.6g90.3g158.7g26.3g
Annoskoko puolitettuna1250g1339kcal104.3g45.2g79.4g13.2g
Arvot/100g100g107kcal8.3g3.6g6.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=364883