Nikon täytetty paprika

Murenna feta murusiksi kulhoon, lisää aurinkokuivattuja tomaattisiivuja ja pinaatin lehtiä.

Leikkaa ja survo saksilla karkeaksi massaksi.

Leikkaa paprikan hattu irti, puhdista sisältä ja täytä survosmassalla.

Ripaus pastaraastetta päälle ja uuniin tai grilliin pariksi kymmeneksi minuutiksi asettumaan..

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Nikke72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 1887g552kcal17.7g84.9g7.5g35.8g
Pinaatti 236g32kcal3.8g0.9g0.7g3.1g
Feta juusto (Filos), annos 20g189g521kcal31.1g1.3g43.4g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 189g429kcal9.5g33.1g26.6g10.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3067kcal124.2g240.4g156.4g99.6g
Valittu annoskoko2500g1534kcal62.1g120.2g78.2g49.8g
Annoskoko puolitettuna1250g767kcal31.1g60.1g39.1g24.9g
Arvot/100g100g61kcal2.5g4.8g3.1g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=365393