Bratwurs keitto (karpisti)

Keitä vesi kiehuvaksi.

Lisää laakerinlehti (2 kpl), maustepipputi (8-12 kpl), kuivattu timjami (1 tl) ja suola (1 tl) sekä keittojuurekset.

Keitä noin 3 min ja lisää Bratwurs pienittynä.

Keitä vielä 5 - 10 min tai kunnes juurekset ovat kypsyneet.

Ei Karppaajat voit huomioida keittämällä eri kattilassa pari perunaa pienittynä ja lisäämällä ne keittoon Karppaajien otettua oman annoksensa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 606 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fränkische bratwurst (Dulano), annos 59g482g1421kcal67.4g4.8g125.2g2.9g
Isot keittojuurekset rainbow (Rainbow), annos 450g619g161kcal6.8g19.2g1.2g0g
Maustepippuri, annos 1g17g0.5kcal0g0g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 1376g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g6.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3164kcal148.4g48g253.2g5.8g
Valittu annoskoko2500g1582kcal74.2g24g126.6g2.9g
Annoskoko puolitettuna1250g791kcal37.1g12g63.3g1.5g
Arvot/100g100g63kcal3g1g5.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=365421