Rukiiset teeleivät

2 teeleipää

2,5 dl luomu ruishiutaleita
2,5 dl vehnäjauhoja
1 rkl leivinjauhetta
½ tl suolaa
1 rkl sokeria
2 rkl ruokaöljyä
2 dl piimää (tai rahkaa)

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää piimä ja ruokaöljy ja sekoita taikina tasaiseksi.

Muotoile kaksi, n. 1 cm paksuista leipää ja paista heti 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myllärin luomu ruishiutaleita932g2983kcal93.2g605.9g18.6g121.2g
Vehnäjauho, sunnuntai606g2121kcal72.7g430.2g12.7g18.2g
Leivinjauhe 56g98kcal2.9g21.1g0g0.3g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 45g182kcal0g44.7g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 104g923kcal0g0g104.4g0g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 746g224kcal21.5g26.8g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g13060kcal380.6g2257.4g272.8g279.4g
Valittu annoskoko2500g6530kcal190.3g1128.7g136.4g139.7g
Annoskoko puolitettuna1250g3265kcal95.2g564.4g68.2g69.9g
Arvot/100g100g261kcal7.6g45.1g5.5g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=365760