Kalkkunamureke

Turvota korppujauhoja jogurtissa jonkun aikaa, lisää silputtu sipuli ja suolaa sekä mausteita oman makusi mukaan (paprika, chili, cayenne- ja mustapippuri, yrttiseos....) Lisää kananmuna ja jauheliha, sekoita tasaiseksi.

Voitele vuoka ja muotoile mureke keskelle.

Paista noin tunti 200 asteessa.

Samssa vuoassa kannattaa kypåsentää myös lisuke! Esim.

pilkottua perunaa, bataattia, porkkanaa, papriukaa, kesäkurpitsaa....

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Idunn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Eridanous vähärasvainen kreikkalainen jogurtti (Lidl), annos 150g622g367kcal37.3g26.1g12.4g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras104g277kcal8.8g53g1g13.9g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g1381g1920kcal262.4g0g96.7g0g
Sipuli (kuorittu)155g42kcal2g7.5g0.3g2.6g
Valkosipuli 52g56kcal4.1g8.4g0.3g1.1g
Kananmuna kuoreton 152g217kcal19g0.5g15.6g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl35g311kcal0g0g34.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g6378kcal667.2g191g321.6g35.2g
Valittu annoskoko2500g3189kcal333.6g95.5g160.8g17.6g
Annoskoko puolitettuna1250g1594kcal166.8g47.8g80.4g8.8g
Arvot/100g100g128kcal13.3g3.8g6.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=366111