Broilerikeitto valkosipulilla

Kuori ja pilko sipulit.

kuullota sipulit pehmeiksi.

Lisää kanaliemi kuutio ja vesi.

Pilko porkkana, purjo ja kesäkurpitsa.

Lisää kasvikset ja paistetut broilerin suikaleet kattilaan.

Keitä noin 15min.

Mausta sitruunanmehulla ja pippurilla.

Ripottele pinnalle persilijaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 550 grammaa

Anskuep
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)57g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g9g10kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Oliiviöljy 16g141kcal0g0g15.9g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g443g186kcal7.1g38.1g0.4g0g
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Kanamestari), annos 100g511g562kcal117.6g0g10.2g0g
Kanakuutio 2 x 2 cm (Happy chef), annos 100g114g143kcal27.7g5.5g1.2g0g
Kesäkurpitsa170g29kcal0.7g4.3g1g1.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g148g41kcal0.9g8.8g0.3g3.7g
Purjosipuli 227g52kcal4.1g5.5g0.5g4.8g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore4.5g1.1kcal0g0.4g0g0g
Mustapippuri 1.1g3.2kcal0.1g0.4g0g0.3g
Persilja 4.5g1.2kcal0.1g0g0g0.4g
Vesi795g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2369kcal319.4g134.4g59.4g23.2g
Valittu annoskoko2500g1185kcal159.7g67.2g29.7g11.6g
Annoskoko puolitettuna1250g592kcal79.9g33.6g14.9g5.8g
Arvot/100g100g47kcal6.4g2.7g1.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=367010