Oopperavoileivät Outin tapaan

Turvota korppujauho ja vesi kulhossa.

Ruskista pilkotut sipulit.

Lisää jauheliha.

Mausta valkosipulilla, suolalla ja valkopippurilla.

Sekoita hyvin.

Levitä taikina 9:lle paahtoleipäviipaleelle.

Kuumenna paistinpannu ja lisää oljy.

Paista leivät molemmin puolin kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Singoalla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Korppujauho (Pirkka)239g857kcal33.5g167.5g5.3g12g
Vesi359g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 957g1321kcal179.4g0g67g0g
Sipuli (kuorittu)287g78kcal3.7g13.8g0.6g4.9g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl108g969kcal0g0g107.7g0g
Iso vehnäpaahto (Vaasan), annos 25g538g1453kcal50.6g247.6g24.8g19.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g9355kcal534.4g857.8g410.8g73.6g
Valittu annoskoko2500g4678kcal267.2g428.9g205.4g36.8g
Annoskoko puolitettuna1250g2339kcal133.6g214.5g102.7g18.4g
Arvot/100g100g187kcal10.7g17.2g8.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=367657