Sienillä täytetty paprika

Uuni lämmitetään 200 asteeseen, paprikanpuolikkaat öljyllä valeltuna kuori ylöspäin kypsymään.

Keitetään quinoa.

Sekasieniä (pakaste tai tuore: puhdistettuja, paloiteltuja, tarvittaessa ryöpättyjä ja paistettuja, suolattuja) ja sipulisilppua lämmitellään pannulla.

Lisätään ruokakerma, valutettu kypsä quinoa ja tacomauste.

Tarkistetaan suola.

Raastetaan parmesan-juusto.

Paprikat uunista: käännetään kulhoiksi ja täytetään, päälle ripotellaan juustoraaste.

Vielä uuniin (vähennä lämpöä 175 asteeseen) kunnes juusto on sulanut / vähän saanut väriä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 461 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 461g135kcal4.3g20.7g1.8g8.8g
Quinoa(kinoa) (Gogreen), annos 70g190g655kcal39.9g119.6g1.9g30.4g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g73g647kcal0g0g73.2g0g
Sieni tatti, hapero 813g225kcal14.9g23.6g4.1g15.5g
Tacomausteseos pussi (Old elpeso), annos 30g81g241kcal5.4g47.2g3g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)542g868kcal14.6g14.6g81.3g0g
Parmesan, parmigiano reggiano (Parmareggio), annos 50g190g747kcal60.7g0g55g0g
Sipuli 149g45kcal1.9g7.2g0.3g2.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g7124kcal283.4g465.8g441.2g114.4g
Valittu annoskoko2500g3562kcal141.7g232.9g220.6g57.2g
Annoskoko puolitettuna1250g1781kcal70.9g116.5g110.3g28.6g
Arvot/100g100g143kcal5.7g9.3g8.8g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368144