Pekoni-koskenlaskija-munakas

Paista silputtua pekonia pannulla kunnes saa väriä.

Lisää öljyä.

Lisää mukaan kevyesti vispatut kananmunat.

Sekoittele massa tasaiseksi pannulle.

Ripottele pinnalle suolaa oman maun mukaan.

Revi juustoa toisen puolikkaan pinnalle tasaisesti.

Käännä juustoton puoli juustollisen päälle.

Anna paistua molemmilta puolen rapeaksi.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 234 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu1606g2024kcal176.7g4.8g144.5g0g
Pekoniviipaleet raaka (Rainbow), annos 140g375g1012kcal48.7g0g89.9g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g428g1071kcal81.4g0.1g94.2g0g
Kreikkalainen ekstraneitsytoliiviöljy (Pirkka), annos 10g54g482kcal0g0g53.5g0g
Voi 27g194kcal0.3g0.1g21.8g0g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g9564kcal614.2g10g807.8g0g
Valittu annoskoko2500g4782kcal307.1g5g403.9g0g
Annoskoko puolitettuna1250g2391kcal153.6g2.5g202g0g
Arvot/100g100g191kcal12.3g0.2g16.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368594