Kana-kasviskeitto

Kuori ja pilko perunat ja 3 porkkanaa ja keitä kypsiksi.

Kuori 1 sipuli.

Paista 1rkl oliiviöljyssä kananpojan paistisuikaleet ja sipuli pannulla ja lisää ne kypsinä keittoon.

Lisää sitten pakastevihannekset ja -maissit ja lämmitä keitto.

Lopuksi sekoita fond du chef liemihyytelö pieneen määrään keitettyä vettä ja lisää keittoon.

Lisäksi voit maustaa esim.

Herbamare -yrttisuolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 3309 grammaa

Ideale
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, raaka (Pirkka), annos 150g1284g963kcal24.4g205.5g2.6g12.8g
Porkkana 151g49kcal0.9g8.4g0.3g3.9g
Sipuli 83g25kcal1g4g0.2g1.4g
Oliiviöljy 11g94kcal0g0g10.6g0g
Kariniemen kananpojan paistisuikaleet hunajamarinadissa 800g (Kariniemi), annos 200g604g907kcal100.3g1.8g54.4g0g
Vihannessekoitus,Kesäpöytä (Apetit), annos 125g189g66kcal5.1g8.9g0.9g0g
Maissi (pakastettu) (Apetit), annos 100g151g187kcal4.5g38.7g0.9g0g
Fond du chef kana (Knorr), annos 28g23g14kcal0.6g1.1g1.6g0.2g
Herbamare yrttisuola (Herbamare), annos 5g3.8g0.9kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4612kcal273.6g537.2g143g36.6g
Valittu annoskoko2500g2306kcal136.8g268.6g71.5g18.3g
Annoskoko puolitettuna1250g1153kcal68.4g134.3g35.8g9.2g
Arvot/100g100g92kcal5.5g10.7g2.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368638