Paras pestokastike

Kuullosta pinjansiemenet (vaalean rusehtaviksi) 10g öljyä ja kaada talouspaperin päälle, jotta ylimääräiset rasvat imeytyy pois.

Pilko juusto monitoimikoneessa pieneksi ja lisää basilikan lehdet, öljy, valkosipuli ja pinjanisiemenet.

Sekoita tasaiseksi tahnaksi.

Nauti esim.

tumman spagetin kera.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Nisa74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basilika, tuore 569g154kcal17.7g6g4.5g9.1g
Pecorino romano (Castelli), annos 50g627g2488kcal137.9g0g206.8g0g
Pinjansiemenet, Parrots517g3204kcal149.9g67.2g284.2g19.1g
Valkosipuli 84g91kcal6.6g13.7g0.5g1.8g
Auringonkukkaöljy (Keiju), annos 5g704g6337kcal0g0g704.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g24548kcal624.2g173.8g2400.2g60g
Valittu annoskoko2500g12274kcal312.1g86.9g1200.1g30g
Annoskoko puolitettuna1250g6137kcal156.1g43.5g600.1g15g
Arvot/100g100g491kcal12.5g3.5g48g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368640