Vuohenjuusto-tomaatti-basilika-salaatti-

1 ruukkusalaatti
2 tuoretta tomaattia
1 rkl aurinkokuivattuja tomaatteja öljyssä (kuutioituna)
100 g vuohenjuustoa (valmiiksi viipaloitua) murennettuna
1 kevätsipuli varsineen
muutama basilikanlehti
-mausteeksi ruusu/himalajansuolaa ja mustapippuria (voi maustaa reippaalla kädellä!)
Silppua, sekoita, nauti (hyvällä omallatunnolla)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Desp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 72g164kcal3.6g12.6g10.2g4.2g
Tomaatti 1202g274kcal6.7g41.5g3.6g16.8g
Ruukkusalaatti (oksasen puutarha oy) (Suomi), annos 100g481g48kcal5.3g4.8g1g4.8g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g168g45kcal2.2g8.1g0.3g2.9g
Vuohenjuusto 12 Petits Chevres Doux (President), annos 16g337g848kcal53.8g5.4g67.3g0g
Basilika, tuore240g96kcal7.5g12g1.9g9.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2951kcal158.2g168.8g168.6g76.2g
Valittu annoskoko2500g1476kcal79.1g84.4g84.3g38.1g
Annoskoko puolitettuna1250g738kcal39.6g42.2g42.2g19.1g
Arvot/100g100g59kcal3.2g3.4g3.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=369059