Kanttarellit alla carbonara

1 iso sipuli
n. 1 dl kanttarelleja
n. 1 dl poutun savusuikale-kinkkua
3 kananmunankeltuaista
3 rkl parmesaanijuustoraastetta
mausteeksi suolaa ja mustapippuria

Lisukkeeksi esim.

kokojyväpastaa, penne-pasta sopii tähän kastikkeeseen erinomaisesti!
Jos haluat oikein nautiskella voit koristella annoksen parmesanlastuilla, mutta tästä tulee tietenkin bonus-kaloreita!

1. Kuullota sipuli, lisää kinkkusuikaleet ja sienet, ruskista kevyesti
2. Mausta
3. Jos syöt pastan kanssa, sekoita nyt kastike keitetyn pastan joukkoon (muutoin keltuaiset suoraan kastikkeeseen)
Tarkista maku
4. Lisää keltuaiset ruokaan kokoajan sekoittaen
5. Ripottele joukkoon parmesaani ja sekoita vielä kevyesti

Buon appetito!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Desp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)494g133kcal6.4g23.7g1g8.4g
Kinkkusuikale, Portti791g988kcal134.4g3.2g55.3g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g988g237kcal17.8g29.6g4.9g18.8g
Keltuainen, 20g, annos 20g30g19kcal1g0.1g7.4g0g
Parmesan formaggio da pasta198g903kcal79.1g0g65.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4562kcal477.4g113.2g267.6g54.4g
Valittu annoskoko2500g2281kcal238.7g56.6g133.8g27.2g
Annoskoko puolitettuna1250g1141kcal119.4g28.3g66.9g13.6g
Arvot/100g100g91kcal9.5g2.3g5.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=369238