Mustikkapannari

Sekoita kaikki ainekset paitsi mustikat ja anna taikinan turvota jääkaapissa.

Kaada pellille leivinpaperin päälle ja ripottele mustikat pinnalle. 200 astetta, 30 min. Ei kovin makea, voi lisätä sokeria tai tarjota hillon tai jäätelön kanssa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1116g368kcal36.8g54.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 518g1778kcal52.8g362.7g6.2g18.1g
Suola, annos 3g4.8g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 8g14kcal0.4g3g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g8g25kcal0.9g4.8g0.6g2.2g
Vanilliinisokeri, teelusikka8g32kcal0g7.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 263g375kcal32.9g0.8g27g0g
Mustikka metsä- 478g211kcal2.4g30.6g2.9g15.8g
Hermesetas -neste16g0kcal0g0g0g0g
Flora ruoka kevyt & paksu80g48kcal0.8g3.6g3.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5701kcal254g936.2g79.8g72.2g
Valittu annoskoko2500g2851kcal127g468.1g39.9g36.1g
Annoskoko puolitettuna1250g1425kcal63.5g234.1g20g18.1g
Arvot/100g100g114kcal5.1g18.7g1.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=370321