Jauheliha-risottovuoka

Paista kevyt jauheliha rypsiöljyllä pannussa kevätsipulin ja mausteiden kera.

Keitä risotto paketin ohjeiden mukaan.

Laita jauheliha ja risotto vuokaan, lisää murennettu feta ja ruokakerma.

Paista noin tunti 200 asteessa ja vielä päälle puolisen tuntia 125 asteessa (lisää jossain vaiheessa folio vuoan päälle, ettei pinta pala).

Aika hyvää...

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan parempi jauheliha 10% (Atria), annos 100g428g728kcal85.6g0g42.8g0g
Mineraalisuola keskiarvo 1.9g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g5.3g0.2kcal0g0g0.1g0g
Jauhelihamauste, annos 15g11g0.3kcal0g0.1g0.1g0g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g64g17kcal0.8g3.1g0.1g1.1g
Ruokakerma 5 % rypsiöljystä (Valio), annos 250g535g428kcal8g35.8g26.7g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)11g28kcal1.4g1.3g1.9g0g
Parmesaani (Joku), annos 30g30g115kcal7.2g0g9.9g0g
Sofra greek style salad cheese (Saksal.), annos 100g141g386kcal28.2g1.4g31.1g0g
Parsakaali, keitetty, suolaton 214g75kcal9.9g4.2g0.6g5.3g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)96g693kcal0g0g77g0g
Vesi, vesijohtovesi 642g0kcal0g0g0g0g
Risottoriisi(vaalea) (Uncle bens), annos 100g321g1098kcal22.1g250.3g1.3g4.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g7135kcal326.4g592.4g383.2g21.2g
Valittu annoskoko2500g3568kcal163.2g296.2g191.6g10.6g
Annoskoko puolitettuna1250g1784kcal81.6g148.1g95.8g5.3g
Arvot/100g100g143kcal6.5g11.8g7.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=370924