Lihamureke

Sekoita ruokakerma ja korppujauhot kulhossa.

Anna turvota noin 5 minuuttia.

Vaihe 2
Kuori ja hienonna sipuli.

Kuullota sipuli rasvassa.

Vaihe 3
Lisää korppujauhoseokseen hieman jäähtynyt sipuli, jauheliha, muna ja mausteet: 1 tl suolaa, 1 tl oreganoa, 3/4 tl paprikajauhetta, 1/4 tl mustapippuria tai mauste- tai valkopippuria.

Sekoita tasaiseksi.

Vaihe 4
Muotoile taikina murekkeeksi uunipellille leivinpaperin päälle.

Kypsennä 200 asteessa uunin alatasolla noin 30 minuuttia.

Tarjoa lihamureke esimerkiksi sinihomejuustoperunoiden tai perunasoseen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Anjas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha, Pirkka1292g2171kcal258.4g0g129.2g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%323g388kcal9.4g14.5g32.3g0g
Korppujauho (Pirkka)162g578kcal22.6g113g3.6g8.1g
Sipuli (kuorittu)485g131kcal6.3g23.3g1g8.2g
Rypsiöljy 45g400kcal0g0g45.2g0g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl194g254kcal25.2g1g16.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g7842kcal643.8g303.6g456g32.6g
Valittu annoskoko2500g3921kcal321.9g151.8g228g16.3g
Annoskoko puolitettuna1250g1961kcal161g75.9g114g8.2g
Arvot/100g100g157kcal12.9g6.1g9.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=370949