Porokastike

Paista poro omassa rasvassaan, lisää joukkoon sipuli.

Sekoita jauhot n. 0.5dl kylmää vettä, ja sekoita seos poron ja sipulin joukkoon.

Lisää loput vedestä (lisää/poista vesimäärästä oman maun mukaan).

Laita beef fond kattilaan mukaan, hyppysellinen sormisuolaa ja mustapippuria maun mukaan.

Anna hautua hiljalleen kannen alla n.40min.

(Vaihtoehtoisesti tee tavallinen ruskeakastike, mutta lisää rasvan kalorit mukaan!)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Tittas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha 1316g1676kcal283.7g0g59.2g0g
Sipuli (kuorittu)329g89kcal4.3g15.8g0.7g5.6g
Vehnäjauho puolikarkea 132g452kcal13.4g92.1g1.6g4.6g
Vesi, vesijohtovesi 658g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g66g59kcal2g2.3g4.6g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4551kcal606.8g220.4g132.2g21.4g
Valittu annoskoko2500g2276kcal303.4g110.2g66.1g10.7g
Annoskoko puolitettuna1250g1138kcal151.7g55.1g33.1g5.4g
Arvot/100g100g91kcal12.1g4.4g2.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=372202