Talvikurpitsakeitto

Halkaise, kuori ja poista siemenet taivikurpitsasta (Butternut squash).

Kuutioi kurpitsa ja laita ne 3 l kattilaan.

Lisää kattilaan puhdistetut ja paloitellut paprikat, chili, sipuli ja vesi sekä kasvisliemikuutio.

Keitä noin 20 minuuttia tai kunnes ainekset ovat kypsiä.

Soseuta keitto tasaiseksi sauvasekoittimella ja lisää limen mehu ja ruokakerma.

Lisää suolaa jos tarvitaan.

Keitto on hyvää niin lämpimänä tai kylmänä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika keltainen 164g50kcal1.5g8.4g0.3g3.3g
Sipuli (kuorittu)23g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Chili paprika punainen74g30kcal1.5g6.6g0g0g
Lime, kuorittu, annos 50g82g30kcal0.5g1.8g0.9g2.3g
Vesi, vesijohtovesi 328g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 18g55kcal1.7g2.4g4.2g0.3g
Suola, annos 3g4.9g0kcal0g0g0g0g
Talvikurpitsa (butternut squash), annos 100g1642g624kcal18.1g136.3g1.6g26.3g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)164g271kcal4.9g6.6g24.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2129kcal57g326.4g63.2g65.2g
Valittu annoskoko2500g1065kcal28.5g163.2g31.6g32.6g
Annoskoko puolitettuna1250g532kcal14.3g81.6g15.8g16.3g
Arvot/100g100g43kcal1.1g6.5g1.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=372792