Kevyt vadelmatorttu

Vaahdota kaksi munaa ja makeutusjauhe.

Lisää kuivat aineet.

Paista hetki 200 asteessa.

Tee sillä aikaa täyte:
Sekoita rahka, kaksi munaa ja makeutusjauhe (maun mukaan).

Lusikoi vähän paistuneen pohjan päälle.

Lisää vadelmat.

Paista kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 95 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 724g1032kcal90.5g2.2g74.2g0g
Hermesetas 40% kuitua (Hermesetas), annos 0.5g66g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Leivinjauhe16g29kcal0.9g6.2g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 99g339kcal10.1g69.1g1.2g3.5g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g33g46kcal4.6g4.6g1.1g15.8g
Vehnänalkio 16g59kcal4.8g5.1g1.6g2.3g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki1217g682kcal103.5g60.9g2.4g0g
Vadelma, pakaste, pirkka, 0,5 pss329g113kcal3.3g13.5g2.6g12.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4600kcal435.4g323.6g166.2g68g
Valittu annoskoko2500g2300kcal217.7g161.8g83.1g34g
Annoskoko puolitettuna1250g1150kcal108.9g80.9g41.6g17g
Arvot/100g100g92kcal8.7g6.5g3.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=372983