Bataatti-vuohenjuustokeitto

Keitä/hauduta tomaattikmurskaa ja sokeria hyvän aikaa, sillä sen maku paranee haudutuksesta.

Keitä bataatti ja lisää kasvisliemikuutio.

Soseuta keitto ja sekoita sekaan vuohenjuusto.

Lisää nestettä, jos keitto on liian sakeaa.

Jos pidät vuohenjuustosta, valitse voimakas juusto, niin se maustaa keiton kunnolla, vaikka sitä tuleekin vähän.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2378 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 631g511kcal9.9g106.2g0.3g18.9g
Vesi1367g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g11g13kcal0.3g0.6g0.9g0.2g
Vuohenjuusto Sainte Maure53g158kcal8.9g0g13.1g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)95g28kcal0.9g5.7g0.2g0.9g
Sipuli (kuorittu)105g28kcal1.4g5g0.2g1.8g
Kesäkurpitsa zucchini 210g38kcal1.2g5.3g0.8g1.5g
Ruokaöljy keskiarvo 29g260kcal0g0g29.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2072kcal45.2g245.6g89.8g46.6g
Valittu annoskoko2500g1036kcal22.6g122.8g44.9g23.3g
Annoskoko puolitettuna1250g518kcal11.3g61.4g22.5g11.7g
Arvot/100g100g41kcal0.9g4.9g1.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=373219