Jauhelihakanttarellisipulimuhennos

Paista sipulit ja pilkotut sienet rasvassa.

Paista jauheliha (älä lisää rasvaa).

Yhdistä ainekset ja mausta ruokakermalla ja haluamallasi mausteilla.

Jos haluat paksumpaa - lisää hieman jauhoja ja vettä ruskistettuun jauhelihaan.

Nauti salaatin ja raejuuston kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Mommy78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt jauheliha (Rainbow), annos 70g1149g1897kcal229.9g0g114.9g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g862g207kcal15.5g25.9g4.3g16.4g
Sipuli (kuorittu)144g39kcal1.9g6.9g0.3g2.4g
Margariini 80% keskiarvo58g408kcal0.2g0.1g46g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)287g474kcal8.6g11.5g43.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g6049kcal512.2g88.8g417.2g37.6g
Valittu annoskoko2500g3024kcal256.1g44.4g208.6g18.8g
Annoskoko puolitettuna1250g1512kcal128.1g22.2g104.3g9.4g
Arvot/100g100g121kcal10.2g1.8g8.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=373461