Kevyt bolognese parsakaalilla

Kuullota sipuli ja lisää joukkoon jauheliha.

Ruskista kevyesti.

Kaada joukkoon tomaattimurska ja tomaattipyre ja lisää puolitoista tölkillistä vettä.

Anna kiehua.

Kiehauta parsakaalit kevyesti ja lisää kastikkeeseen.

Mausta suolalla, pippurilla, basilikalla ja oreganolla.

Lisää joukkoon valkosipulimurskaa oman maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%1112g1891kcal222.5g0g111.2g0g
Sipuli (kuorittu)195g53kcal2.5g9.3g0.4g3.3g
Mutti paseerattu tomaatti250g80kcal4.3g11.5g0.3g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g195g144kcal8.8g25.1g0.4g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl28g250kcal0g0g27.8g0g
Parsakaali, keitetty, suolaton 695g244kcal32.1g13.6g2.1g17.4g
Suola, annos 3g8.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 5.6g16kcal0.6g2.1g0.2g1.5g
Basilika, kuivattu 5.6g14kcal0.8g1.1g0.2g2.3g
Oregano, kuivattu 5.6g17kcal0.6g1.2g0.6g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5417kcal544.4g127.8g286.4g53.8g
Valittu annoskoko2500g2709kcal272.2g63.9g143.2g26.9g
Annoskoko puolitettuna1250g1354kcal136.1g32g71.6g13.5g
Arvot/100g100g108kcal10.9g2.6g5.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=373963