Parmesaani-kana fetalla

Laita kanafileet rypsiöjlyllä öljytylle kuumalle pannulle.

Mausta fileet pippurilla ja ruhosipulilla, ehkä lisää hitu suolaa.

Paista fileet lähes kypsiksi.

Lisää raastettu parmesaani ja feta.

Paista fileet kypsiksi.

Tarjoa fileet keitetyn parsan kera, pannulle jää juustoista mehevä kastike...

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 140 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerifilee, marinoimaton1429g1529kcal330g0g21.4g0g
Fetajuusto arla 8% (100g)714g1071kcal114.3g28.6g57.1g0g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)107g771kcal0g0g85.7g0g
Parmesaani (Joku), annos 30g157g603kcal37.7g0g51.9g0g
Maustepippuri, annos 1g18g0.5kcal0g0g0.2g0g
Ruohosipuli 75g17kcal1g1.3g0.5g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g7985kcal966g59.8g433.6g3.6g
Valittu annoskoko2500g3992kcal483g29.9g216.8g1.8g
Annoskoko puolitettuna1250g1996kcal241.5g15g108.4g0.9g
Arvot/100g100g160kcal19.3g1.2g8.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=375153