Suolainen kakku

Sekoita jauhot ja leivinjauhe kulhossa.

Pilko juusto, luumut ja kuoritut pistaasipähkinät.

Lisää ne jauhoseokseen.

Vatkaa munat, lisää vaahtoon öljy, maito ja jogurtti sekoita.

Lisää suola ja pippuria myllystä.

Lisää seokseen jauhoseos.

älä enää vatkaa vaan "taittele" seos sopivaksi.

ei haitta vaikkei olisi täydellisen sekoitettu.

Kumoa taikina pitkulaiseen kakkuvuokaan ja paista 180 asteessa 30-40 min.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 60 grammaa

Tiimaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gluteeniton karkea jauhoseos (Semper), annos 500g458g1421kcal11.5g343.7g2.3g34.4g
Leivinjauhe 31g55kcal1.6g11.8g0g0.2g
Vuohen-valkohomejuusto (Rainbow), annos 50g292g875kcal61.3g2.9g61.3g0g
Pistaasipähkinä, Parrots167g1083kcal35.3g26.8g94.2g21.7g
Viikuna, pehmeä , kuivattu208g542kcal6.2g114.6g4.2g18.7g
Kananmuna 50g(kpl)833g1050kcal91.7g2.5g75g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g313g2813kcal0g0g312.5g0g
Turkkilainen jogurtti (maustamaton)188g234kcal6.2g6.9g18.8g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g16145kcal427.6g1018.4g1136.6g150g
Valittu annoskoko2500g8073kcal213.8g509.2g568.3g75g
Annoskoko puolitettuna1250g4036kcal106.9g254.6g284.2g37.5g
Arvot/100g100g323kcal8.6g20.4g22.7g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=375613