Karitsan jauhelihapihvit

Raasta lanttu, sekoita jauheliha, lantturaaste ja kananmuna sekä lisää maun mukaan mausteita (esim.

pippuria, jeeraa eli juustokuminaa, suolaa ja yrttejä).

Leivo taikina neljäksi pihviksi ja paista ne voissa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 128 grammaa

Tiinankalori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karitsan paistijauheliha (7% rasvaa) (Lihatukku harri tamminen oy), annos 400g1961g2804kcal392.2g0g137.3g0g
Kananmuna kuoreton 294g420kcal36.8g0.9g30.1g0g
Lanttu 245g71kcal2.5g11.3g0.7g4.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g6588kcal863g24.4g336.2g8.8g
Valittu annoskoko2500g3294kcal431.5g12.2g168.1g4.4g
Annoskoko puolitettuna1250g1647kcal215.8g6.1g84.1g2.2g
Arvot/100g100g132kcal17.3g0.5g6.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=375893