Pannukakku

Sekoita maito, suola ja vehnäjauhot tasaiseksi massaksi.

Lisää joukkoon rypsiöljy.

Anna taikinan turvota 1-3 tuntia.

Vaahdota kevyesti munat ja sokeri, sekoita taikinaan ja kaada taikina uunivuokaan.

Paista 225, kunnes pannukakku on kypsä.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Ranskanpulla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1464g483kcal48.3g71.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 586g2009kcal59.7g409.8g7g20.5g
Rypsiöljy 126g1113kcal0g0g125.9g0g
Kananmuna kuoreton 249g355kcal31.1g0.7g25.5g0g
Sokeri 73g297kcal0g73.1g0g0g
Suola, annos 3g2.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g8514kcal278.2g1110.6g316.8g41g
Valittu annoskoko2500g4257kcal139.1g555.3g158.4g20.5g
Annoskoko puolitettuna1250g2129kcal69.6g277.7g79.2g10.3g
Arvot/100g100g170kcal5.6g22.2g6.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=376071