Linssi-kaalikeitto

Kuullota 1 iso sipuli ja 1-2 kynttä valkosipulia.

Lisää 1,5 L vettä ja chilitahna.

Lisää kiehuvaan veteen ensin kaali suikaloituna ja 5 min kuluttua 1,5 dl linssejä.

Kun linssit ovat kiehuneet 10min lisää vielä pakasteparsakaalit ja loraus kermaa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 452 grammaa

Vee85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1660g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 12g37kcal1.2g1.6g2.9g0.2g
Kaali, valkokaali111g23kcal1.3g3.8g0.2g2.3g
Sipuli (kuorittu)111g30kcal1.4g5.3g0.2g1.9g
Parsakaali pakaste Rainbow332g66kcal10g6.6g0g8.3g
Keltainen linssi (luomu) (Aduki), annos 100g166g503kcal39.8g80.5g1.8g19.1g
Flora ruokakerma 15%78g116kcal1.5g1.9g11.6g0g
Rypsiöljy 22g196kcal0g0g22.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3.9g4kcal0.3g0.6g0g0.1g
Sambal Oelek chilitahna (Pirkka), annos 110g5.5g3.9kcal0.2g0.2g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g1959kcal111.4g201g78g63.8g
Valittu annoskoko2500g979kcal55.7g100.5g39g31.9g
Annoskoko puolitettuna1250g490kcal27.9g50.3g19.5g16g
Arvot/100g100g39kcal2.2g4g1.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=376798