Kesäkurpitsapata

Paista jauheliha, lisää sipuli ja valkosipuli.

Paista hetken aikaa.

Lisää tomaattipyre (tässä käytetty 2 purkkia = 500 g/ purkki).

Mausta oman maun mukaan.

Lämmitä uuni 180 asteeseen.

Pese kesäkurpitsa.

Halkaise ja poista siemenosa.

Siivuta kesäkurpitsa juustohöylällä.

Kesäkurpitsasiivut ja jauheliha-tomaattikastike ladotaan uunivuokaan samaan tapaan kuin esim.

lasagne.

Teen ensin kesäkurpitsa taso, lisää kastiketta, toinen kesäkurpitsa taso jne. päälimmäiseksijauheliha-tomaattikas
tike.

Kerrosten määrä riippuu astian koosta.

Paista n. 45 - 60 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Mirkka79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha (Hk), annos 100g538g817kcal107.5g0g43g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g1344g470kcal21.5g92.7g1.3g18.8g
Kesäkurpitsa zucchini 538g97kcal3g13.4g2.2g3.8g
Sipuli, paistettu 54g54kcal0.7g2.6g4.4g0.9g
Valkosipuli 27g29kcal2.1g4.4g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2936kcal269.6g226.2g102.2g48.2g
Valittu annoskoko2500g1468kcal134.8g113.1g51.1g24.1g
Annoskoko puolitettuna1250g734kcal67.4g56.6g25.6g12.1g
Arvot/100g100g59kcal5.4g4.5g2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=377009