Pastaa kinkun, tomaatin ja mozzarellan kanssa

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.

Paloita tomaatit ja nosta kulhoon.

Purista niiden päälle valkosipulinkynsi ja tiputtele oliiviöljyä.

Leikkaa kinkku suikaleiksi, mozzarella paloiksi ja basilikanlehdet suikaleiksi.

Sekoita tomaatit, kinkku, mozzarella ja basilika keskenään ja sitten pastan sekaan.

Mausta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Ilona86
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pennepasta (Eldorado), annos 90g1038g3622kcal121.4g752.4g14.5g0g
Savukinkku (Kivikylä), annos 20g519g752kcal114.2g21.8g15.6g0g
Mozzarella Granarolo, 1 pkt=125g259g636kcal46.7g1.6g49.3g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g623g126kcal3.7g23.7g1.9g8.7g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g7.3g7.6kcal0.6g1.2g0g0.1g
Oliiviöljy 29g257kcal0g0g29.1g0g
Mustapippuri 4.2g12kcal0.5g1.6g0.1g1.1g
Basilika, tuore 21g5.6kcal0.6g0.2g0.2g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g10836kcal575.4g1605g221.4g20.4g
Valittu annoskoko2500g5418kcal287.7g802.5g110.7g10.2g
Annoskoko puolitettuna1250g2709kcal143.9g401.3g55.4g5.1g
Arvot/100g100g217kcal11.5g32.1g4.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=377733