Punainen kaalikeitto

Suikaloi kasvikset.

Ruskista jauheliha kattilassa reiluiksi muruiksi.

Murenna liemikuutiot jahelihan joukkoon, lisää tomaattipyree.

Mausta yrttimauste-seoksella (2 rkl), chilirouheella (½ tl), valkosipulilla (6 murskattua kynttä), ½ dl etikkaa, sokerilla ( 1 rkl), mustapippuri-rouheella (1 tl). Kuumenna kiehuvaksi ja anna hautua miedolla lämmöllä runsas tunti.

Pää'lle ruukku persiljaa ja tarjotwessa mielellään ranskankermaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 560 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 744g207kcal8.8g30.2g1.5g15.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g97g27kcal0.6g5.8g0.2g2.4g
Punajuuri 119g46kcal1.2g8.2g0.2g3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha297g494kcal56.5g0g29.7g0g
Lihaliemikuutio Maggi16g46kcal1.5g1.1g3.8g0g
Tomaattipyree, Pirkka112g92kcal3.8g21.2g1.1g1.1g
Vesi1115g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g1821kcal144.8g133g73g44.2g
Valittu annoskoko2500g910kcal72.4g66.5g36.5g22.1g
Annoskoko puolitettuna1250g455kcal36.2g33.3g18.3g11.1g
Arvot/100g100g36kcal2.9g2.7g1.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=378374