Kermainen possupata -Karppi

Silppua sipulit, ja suikaloi paprika.

Kypsennä kinkku pannulla öljyssä.

Lisää sipulit ja paprika - kypsyttele lisää 5 min.
Lisää lihaliemi ja anna hautua miedolla lämmöllä 15 - 20 min.
Lisää sitten juusto ja mausteet.

Lämmitä kuumaksi ja tarjoile riisin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kunnon kinkkusuikale (Snellman), annos 300g770g770kcal130.9g7.7g23.1g0g
Sipuli (kuorittu)141g38kcal1.8g6.8g0.3g2.4g
Valkosipuli 26g28kcal2g4.2g0.2g0.5g
Paprika keltainen 334g101kcal3.1g17g0.7g6.7g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl26g64kcal3.1g0.4g5.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 1027g0kcal0g0g0g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton128g205kcal10.3g5.1g16.7g0g
Oliivi-, avokado- ja pellavansiemen öljy (kylmäpuristettu (Natural nutrition), annos 5g39g310kcal0g0g34.7g0g
Suola, annos 3g7.7g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g2.6g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3031kcal302.4g82.4g162.6g19.2g
Valittu annoskoko2500g1516kcal151.2g41.2g81.3g9.6g
Annoskoko puolitettuna1250g758kcal75.6g20.6g40.7g4.8g
Arvot/100g100g61kcal6g1.6g3.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=379152