Kaali-jauheli-speltkeitto

Lisää isoon kattilaan 2l vettä, suikaloidut kaali ja sipuli sekä 2xfondue cup liemitiivistettä/lihaliemikuutiota, 1/2tl timjamia, 100g sunspelt helmijyviä.

Hauduta 15min ->lisää paistettu, maustettu paistijauheliha ja hauduta toiset 15min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Murri82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%463g787kcal92.6g0g46.3g0g
Keräkaali, 100g1736g417kcal20.8g59g3.5g36.5g
Fondue, puolet paketista 220 g58g127kcal11.6g5.8g9.8g0g
Sipuli 127g39kcal1.6g6.1g0.3g2.2g
Spelttihiutale, täysjyvä, luomu (Sunspelt), annos 500g116g375kcal16g69.6g3.6g12g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3489kcal285.2g281g127g101.4g
Valittu annoskoko2500g1745kcal142.6g140.5g63.5g50.7g
Annoskoko puolitettuna1250g872kcal71.3g70.3g31.8g25.4g
Arvot/100g100g70kcal5.7g5.6g2.5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=380116