Mustikka-grahampuuro

Kiehauta vesi ja lisää ripaus suolaa.

Lisää grahamjauhot sekaan voimakkaasti vispaten.

Keitä 5 - 10 minuuttia.

Lisää sekaan mustikat ja jatka kypsentämistä 5 - 8 minuuttia.

Mausta sokerilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Hypoxipm
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1612g0kcal0g0g0g0g
Grahamjauho 266g872kcal28.1g161.4g5.9g26.3g
Mustikka metsä- 484g213kcal2.4g30.9g2.9g16g
Sokeri 137g556kcal0g136.9g0g0g
Suola, annos 3g1.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3282kcal61g658.4g17.6g84.6g
Valittu annoskoko2500g1641kcal30.5g329.2g8.8g42.3g
Annoskoko puolitettuna1250g821kcal15.3g164.6g4.4g21.2g
Arvot/100g100g66kcal1.2g13.2g0.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=381729