Kanttarellimuhennos

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuullota.

Lisää pestyt ja pilkotut kanttarellit.

Kypsennä hiljalleen ja loppuvaiheessa lisää suola ja pippuri.

Lopuksi kerma ja vielä kypsennetään sekoitellen n. 5 min. Kokonaisvalm.

Aika n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Ursulah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli, tuore, annos 100g988g237kcal17.8g29.6g4.9g18.8g
Sipuli (kuorittu)494g133kcal6.4g23.7g1g8.4g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 988g3262kcal19.8g29.6g345.8g0g
Suola, annos 3g25g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 4.9g14kcal0.5g1.9g0.2g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g7293kcal89g169.6g703.8g57g
Valittu annoskoko2500g3647kcal44.5g84.8g351.9g28.5g
Annoskoko puolitettuna1250g1823kcal22.3g42.4g176g14.3g
Arvot/100g100g146kcal1.8g3.4g14.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=381750